PILATES STUDIO

Pilates Studio es centra en millorar la teva consicència corporal, tonificar els músculs del teu cos, enfortir el core i augmentar la teva mobilitat. Mitjançant aquestes classes, aconseguiràs treballar els músculs més petits i profunds, els quals donen forma al teu cos d'una manera allargada, sense augmentar-ne el volum, amb una metodologia sense impacte. Mantenint una higiene postural treballada a consiència.

Escull la teva classe:

Introdueix-te en el mètode clàssic de Joseph Pilates creat per potènciar el teu core i la teva higiene postural. A través d'un seguit d'exercicis amb materials com fitball, mat i l'aro específics del pilates.

Mètode provinent del Pilates, on es busca una tonificació muscular i estirament dels músculs profunds sense que aquests augmentin de volum. Realitzaràs un seguit d'exercicis on no hi ha impacte utilitzant diferents materials  com peses o l'aro de pilates.

És una classe enfocada al treball d’enfortir la musculatura, la flexibilitat i l'augment de la consciència corporal. Reforçar i estirar els músculs sense que aquests augmentin de volum i mobilitzar de la millor manera possible tots i cada un dels músculs que participen en cada estirament o postura.

Les classes de movement se centren en millorar la mobilitat, flexibilitat i consciència corporal mitjançant moviments estiraments dinàmics i exercicis d’amplitud de moviment. Incorporant elements de diferents disciplines, aquestes classes ofereixen una aproximació integradora a la cultura del moviment corporal.

PILATES REFORMER

Classes de pilates reformer totalment personalitzades segons les teves necessitats i objectius.

 

 

Optimitza els teus resultats amb treballs de força, pilates reformer, o mobilitat específica, adaptats a tu.

Atenció totalment personalitzada. Resultats garantits.

Horaris flexibles per adaptar-se a tu. Reserva ara i experimenta la diferència.

 

QUOTES & PACKS 

Consulta les tarifes per gaudir de les classes de grup reduït o classes privades, ens adaptem a les teves necessitats.

Si ho prefereixes, també pots accedir a les instal·lacions  amb la quota Premium.

CONSULTA TARIFES