GROUP CLASSES

Des del Pilates Studio ens centrem en la consciència corporal i el benestar personal d’una manera integral, amb la finalitat d’obtenir un equilibri saludable. Les sessions sempre es faran seguint els teus objectius i amb l’ajuda dels materials més innovadors que només podràs trobar a les classes de North3. Escull la teva classe:

En aquesta classe podràs aprendre totes les tècniques del Pilates adaptades a les teves necessitats, amb l’objectiu d’augmentar la qualitat de moviments mitjançant el control postural i l’educació del propi cos juntament amb el control respiratori.

Mètode provinent del Pilates, on es busca una tonificació muscular i millora de la mobilitat. El Fitpilates està enfocat en la tonificació muscular de baix impacte que incideix en la salut postural, flexibilitat i augment de la consciència corporal.

És una classe enfocada a la correcció d'asimetries i desequilibris corporals provinents de l'estil de vida social o laboral. El que es busca amb aquestes sessions és millorar el benestar i la conscienciació corporal de cada client.

Els exercicis de Sòl Pelvià (Gimnàstica Abdominal Hipopressiva) són un conjunt de tècniques posturals que provoquen un descens de la pressió intraabdominal i una activació reflexa dels músculs del sòl pelvià i de la faixa abdominal. S'utilitzen molt en la rehabilitació postpart per a la recuperació del sòl pelvià i per a les diàstasis abdominals (separació de rectes de l'abdomen.

PILATES REFORMER

Un entrenador, un usuari i les millors solucions personalitzades. Aquesta és la combinació que proposem a North3 per aconseguir els resultats que tant desitges. Les sessions de pilates reformerr són d’una o dues persones i tenen la durada d’una hora. En aquesta sessió, el treball físic es desenvolupa a través d’unes màquines concretes, les màquines Reformer, que donen moltes possibilitats d’exercicis diferents! Preparats per una de les classes més completes de North3

QUOTES, PACKS & GYM ACCESS

Consulta les tarifes per gaudir de les classes en grup o de sessions de pilates reformer, ens adaptem a les teves necessitats.Si ho prefereixes, també pots accedir a les instal·lacions sense fer sessions de Personal Training ni Group Training, amb la quota mensual Gym Access.

CONSULTA TARIFES