Tens algun dubte?

  FAQS

  Els serveis Wellness estan centrats en la salut i el benestar corporal per tal d’entendre el cos i la seva mobilitat. Aquests objectius es treballen amb activitats Wellness com el Ioga, els Pilates o l’Animal Flow. Els serveis Fit, en canvi, estan encarats augmentar la força i per això les sessions solen incloure elemens de peses, tenen més intensitat i també es fa un treball de càrdio.

  Sí, i tant! Es poden combinar les dues modalitats d’entrenament i, de fet, és recomanable fer-ho. Les classes Wellness ajudaran a augmentar la mobilitat i les de Fit, la força. Amb aquesta combinació s’aconsegueix un entrenament molt complet. Per gaudir de les dues modalitats us recomanem que doneu un cop d’ull als nostres packs.

  L’Animal Flow és un servei de la modalitat de Wellness en la qual s’usa el propi cos per a fer una rutina basada en els moviments dels diferents animals, a més d’incorporar altres metodologies com el Ioga o la Capoeira, que ajudaran a millorar la propiocepció, l’estabilitat, la força i la connexió entre el cos i la ment.

  Els nostres entrenaments de grups es fan amb pocs participants, i per això els anomenem Small Group Training. Treballem amb sessions d’entre quatre i cinc persones i, d’aquesta manera, els nostres especialistes poden oferir rutines centrades a cada tipus d’estil de vida i de nivell, a més de tenir un control precís i personalitzat del desenvolupament dels exercicis.

  Sí i no, i ara t’explicarem el perquè! Sí, perquè estem ubicats al mateix espai i tenim les mateixes instal·lacions. No, perquè la filosofia i l’estètica del centre ha canviat adaptant-se a les tendències actuals del món de l’esport. Vine a conèixer-nos i ho comprovaràs!