Socialitza, entrena i diverteix-te a les classes en grups reduïts d'entre quatre o cinc persones dirigides pels professionals de North3!

Les sessions de 50 minuts t'ajudaran a entrenar el teu cos de manera correcta i potenciar algunes zones concretes. A més a més, podràs utilitzar un equipament especial per tal d'optimitzar el teu rendiment en l'activitat específica.

Descobreix les nostres classes exclusives:

foto1

Fit Group Training

Amb l’orientació dels millors professionals aconseguiràs augmentar la teva força i capacitat cardiorespiratòria, treballar diversos grups musculars, millorar el teu rendiment, trobar-te millor estèticament i estar més saludable. Escull la teva classe:

Introdueix-te en aquest nou concepte d’entrenament pensat específicament per a millorar el teu rendiment físic, força i resistència amb rutines d'alta intensitat. És una classe de molta exigència física on es treballarà amb elements innovadors que et permetran apreciar canvis en el teu metabolisme energètic. T’hi sumes?

Aquesta sessió es basa a realitzar entrenaments d’alta intensitat en un temps molt limitat. En aquesta sessió exprés no s’usa cap altre element que no sigui el propi cos, que treballa al ritme de les tabatas. Una combinació de càrdio, força i control corporal que et portaran al límit. El temps ja no és una excusa, estàs preparat?

Si el que busques és millorar la teva zona dels glutis i la cintura, aquesta és la classe que estàs buscant. En les sessions de Booty ens enfocarem en enfortir la zona de les abdominals, els glutis i el core, a més d’intentar millorar la postura corporal. A més a més, podràs aprendre totes les claus per a prevenir lesions i descompensacions.

Un mètode revolucionari on estaràs suspès a l’aire, amb la finalitat de treballar la teva capacitat de força i d’estabilització corporal amb el TRX. No necessites més materials que el teu cos, supera’t a tu mateix i vine a provar la classe de més sorprenent de North3!

Wellness Group Training

Des de l’Studio Pilates ens centrarem en la consciència corporal i el benestar personal d’una manera integral, amb la finalitat d’obtenir un equilibri saludable. Les sessions sempre es faran seguint els teus objectius i amb l’ajuda dels materials més innovadors que només podràs trobar a les classes de North3. Escull la teva classe:

En aquesta classe podràs aprendre totes les tècniques del Pilates adaptades a les teves necessitats, amb l’objectiu d’augmentar la qualitat de moviments mitjançant el control postural i l’educació del propi cos juntament amb el control respiratori.

Utilitza el pes del teu cos fent una rutina basada en els moviments dels diferents animals, a més d’incorporar altres metodologies com el Ioga i la Capoeira, que t’ajudaran a millorar la propiocepció, l’estabilitat, la força i la connexió entre el cos i la ment.

És una classe enfocada a la correcció d'asimetries i desequilibris corporals provinents de l'estil de vida social o laboral. El que es busca amb aquestes sessions és millorar el benestar i la conscienciació corporal de cada client.

Amb aquesta classe podràs complementar el teu entrenament físic amb el teu entrenament mental a través de la utilització de diferents asanes, les postures pròpies del Ioga. T’ajudarà a reduir l’estrès i obtenir un control i domini del cos i de la ment, així com millorar la teva conscienciació corporal i alliberar la musculatura.

foto2

Tarifes Group Training

Els professionals de North3 recomanen combinar l'exercici físic individualitzat amb algunes de les sessions grupals per aconseguir un entrenament el més complet possible. Per assolir aquest objectiu, t'ho posem fàcil amb els packs fets a mida per tu!

4 YOU PACK FIT

Gaudeix de diverses sessions de Group Training al mes + accés lliure a les instal·lacions (Sala Strength&Conditioning, Sala Funcional i Sauna). Escull entre 4 o 8 sessions al mes o sessions il·limitades.

4 YOU PACK WELLNESS

Gaudeix de diverses sessions de Group Training al mes + accés lliure a les instal·lacions (Sala Strength&Conditioning, Sala Funcional i Sauna). Escull entre 4 o 8 sessions al mes o sessions il·limitades.

FIT PILATES PACK

Gaudeix de diverses sessions de Group Training en Pilates Reformer + accés lliure a les instal·lacions (Sala Strength&Conditioning, Sala Funcional i Sauna). Inclou 4 sessions de Group Training + 4 sessions de Pilates Reformes al mes.

GYM ACCESS

Consulta los precios para disfrutar de los entrenamientos en grupo o de las sesiones de entrenamiento personal, nos adaptamos a tus necesidades.Si lo prefieres, también puedes acceder a las instalaciones sin hacer sesiones de Entrenamiento Personal ni Entrenamiento en Grupo, mediante la cuota mensual de Acceso al Gimnasio.

CONSULTA TARIFAS