A North3 ens caracteritzem per prioritzar el tracte personalitzat. Aquest any hem fet un viratge amb el canvi de nom i d’estructura, però aquest no és l’únic canvi que hem dut a terme. La nostra metodologia d’entrenaments també s’ha reestructurat completament, amb la finalitat d’adaptar-nos en les noves tendències del mercat internacional del Fitness i el Wellness. 

Hem decidit aplicar metodologies innovadores a la ciutat de Girona i dins de l’àmbit estatal i per això, a més del Personal Training hem inclòs l’Small Group Taining. Aquestes sessions es duen a terme amb diverses temàtiques, adaptades als diferents estils de vida dels nostres clients.

El Group Training és una metodologia d’entrenament basada en la col·laboració amb equip. Amb l’ajuda de cada un dels participants s’aconsegueix dur a terme un entrenament motivador, divertit i profitós, alhora que es creen interessants vincles de grup. 

A North3, aquestes sessions estan formades per grups d’entre 4 o 5 persones i es pot escollir la modalitat de classes entre Wellness (Pilates Mat, Animal flow, Wellbeing o Ioga) o FIT (Beast, Endurances, Booty o Hang Up TRX).

A més de la nova novetat que hem incorporat, també continuem oferint l’entrenament personal per obtenir un seguiment constant i uns resultats específics. Aquesta metodologia permet treballar per objectius i, sobretot, amb una rutina personalitzada. Els usuaris que optin per aquestes sessions també podran escollir si prefereixen les rutines de Wellness o FIT.

Descobreix més d’aquestes i altres novetats de North3 a la nostra web.