El gran dia que estàvem esperant ha arribat. Estem molt contents d’anunciar-vos que el 17 de gener iniciem una nova etapa per nosaltres! Aquest nou any tenim un nou projecte, i aquest nou projecte té un nom: North 3.

North3 és el nou equipament esportiu ubicat al Barri Vell de Girona. L’antic “Indoor Fitness & Pilates”, conegut també com el “Fuji”, ha canviat el seu nom, i amb aquest canvi arriben també noves metodologies d’entrenaments, reformes a les instal·lacions, un nou equip de professionals i moltes sorpreses més que us anirem explicant a poc a poc.  

North3 es va començar a gestar durant la primera onada de la pandèmia mundial de la Covid-19. Entre tancades i obertures del centre esportiu a causa de les restriccions, aquest projecte es va anar desenvolupant i millorant per arribar a l’estat actual, un Gym Boutique al cor de la ciutat de Girona.  

Darrere d’aquesta nova visió de negoci hi ha l’Alex Salas, que té molt clar cap a on vol encarar aquest nou concepte de gimnàs: “Per mi el més important és mantenir el llegat de la meva família. El meu pare ha introduït l’esport del judo a la ciutat, i jo hi vull afegir el vessant de la salut i el benestar corporal des de l’activitat física, amb noves metodologies i activitats motivadores”. 

L’Alex és fill de Jaime Salas, referent en judo a la província i creador del gimnàs Fujiyama, el primer que va crear escola entorn del judo. A l’expertesa aconseguida gràcies al seu llegat familiar se li sumen els mèrits propis d’haver estat a l’elit del judo durant diversos anys. Després d’haver-se llicenciat en CAFE (Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport) a EUSES (Escola Universitària de la Salut i l’Esport, Universitat de Girona) va ser reconegut com un dels millors estudiants de l’EAE Business School i de Barcelona School of Management gràcies als seus projectes finals. 

“Salut i esport van totalment lligats, i com a societat en som cada vegada més conscients”. Tenint en compte aquesta filosofia, els objectius del centre es basen a integrar l’esport en la rutina dels usuaris d’una forma divertida i basada en objectius per tal de no perdre la motivació en el camí”.

What keeps you going… GOALS!

El que et fa seguir… ASSOLIR REPTES!