North3 viu una època de canvis. Després del canvi en la direcció va arribar el canvi conceptual del centre esportiu, i el darrer pas ha consistit a dur a terme una reforma important per tal de renovar les instal·lacions i la instrumentària esportiva.

Segons el director del centre, Alex Salas, “aquest canvi d’aspecte és la base per a començar aquesta nova etapa amb aires renovats. Amb la nova maquinària, que és de molta qualitat i d’última generació, podrem garantir que els nostres usuaris tinguin uns entrenaments més segurs, efectius i dirigits a les seves necessitats específiques.”

La reforma s’ha focalitzat en els tres espais d’entrenament del Gym Boutique, que són la sala S&C, la sala Funcional i la sala Zen.

A la sala S&C (Strength&Conditioning), anteriorment anomenada Sala Fitness, s’han substituït les màquines de condicionament físic que es feien servir fins ara per unes  d’innovadores de Technogym, una marca referent arreu del món en indumentària Wellness.

A la sala Funcional és on es duran a terme les diversos entrenaments de grups reduïts, Small Group Training) que utilitzen elements com ara el TRX, els kettlebells i altres tipus de materials pensats per a l’entrenament funcional.

Per últim, a la sala Zen s’ha optat per eliminar totes les màquines existents. La maquinària que hi havia al centre s’usava des de l’any 1995, quan es va iniciar l’espai de pilates. En lloc d’això, s’ha creat un nou espai diàfan, net d’elements, que serà multidisciplinari. A més a més, també s’han renovat les màquines que es fan servir en les sessions de Pilates Reformer.