Un entrenador, un usuari i les millors solucions personalitzades. Aquesta és la combinación que proposem a North3 per aconseguir els resultats que tant desitges. Amb el nostre servei d’entrenament personal els usuaris gaudeixen d’un seguiment constant i especific per part del nostre equip de professionals, que busquen la millora constant dels usuaris a través d’un entrenament de força que treballi per objectius, ja siguin patològics, de rendiment, estètics o de salut. La proximitat amb els entrenadors farà que l’exercici sigui completament segur i que, a més, previngui l’aparició de lesions. Les sessions d’entrenament personal són d’una o dues persones i tenen la durada d’una hora. Escull el teu entrenament:

FIT PERSONAL TRAINING

Treballa en els teus objectius personalitzats amb l’acompanyament individual del nostre equip d’experts. Gaudeix d’un seguiment constant, exercicis a mida i accés a maquinària exclusiva com ara la politja cònica, l’única que hi ha a tot Girona en el marc d’un gimnàs.

PILATES REFORMER

En aqueseta sessió, el treball físic es desenvolupa a través d’unes màquines concretes, les màquines Reformer, que donen moltes possibilitats d’exercicis diferents! Preparats per una de les classes més completes de North3?

Tarifes Personal Training

Els professionals de North3 et dissenyarem un programa d'entrenament totalment personalitzat i amb actualització continuada. Per aconseguir els teus objectius, t'ho posem fàcil amb els packs fets a mida per tu!

ONE-TO-ONE PACK FIT

Gaudeix de diverses sessions de Personal Training al mes + accés lliure a les instal·lacions (Sala Strength&Conditioning, Sala Funcional i Sauna). Escull entre 4 o 8 sessions al mes.

4 YOU PACK WELLNESS

Gaudeix de diverses sessions individuals de Pilates Reformer al mes + accés lliure a les instal·lacions (Sala Strength&Conditioning, Sala Funcional i Sauna). Escull entre 4 o 8 sessions al mes.

FIT PILATES PACK

Gaudeix de sessions de Group Training en Pilates Mat combinades amb sessions individuals de Pilates Reformer + accés lliure a les instal·lacions (Sala Strength&Conditioning, Sala Funcional i Sauna). Inclou 4 sessions de Group Training + 4 sessions de Pilates Reformes al mes.

GYM ACCESS

Check the rates to enjoy group training or personal training sessions, we adapt to your needs.If you prefer, you can also access the facilities without doing Personal Training or Group Training sessions, with the monthly Gym Access fee.

ChHECK THE RATES