recovery_1

Els serveis de fisioteràpia i recovery de North3 son sessions personalitzades per a tots els amants de l’esport que volen explorar la relaxació i recuperació del cos en el marc de les millors instal·lacions de Girona, les de North3. Escull la teva recuperació:

Les botes de pressoteràpia s’enfoquen a esportistes que necessitin un procés de recuperació concret. Amb les botes de NormaTec i el seu sistema de pulsació dinàmica s’aconsegueix una recuperació més ràpida després de períodes d’entrenament dur o curses.

Els quiromassatges esportius de North3 estan pensats per a ser incorporats a la rutina dels esportistes, com a part de la seva recuperació física. Aquest tipus de tractaments s’adapten a les necessitats de l’usuari i poden anar enfocats a la relaxació, la revitalització, la preparació i la recuperació de la musculatura després o abans d’un període de gran càrrega muscular. A més, aquests tractaments milloren la flexibilitat, la circulació sanguínia i ajuden a eliminar toxines més ràpidament.

A North3 disposem d’una espectacular sauna, que és única al centre de Girona. A nivell físic, les saunes són beneficioses a l’hora d’eliminar les toxines del cos, millorar la circulació, reduir el dolor muscular i millorar el moviment de les articulacions. A més, aquestes sessions també són beneficioses per a la ment ja que ajuden a aconseguir calma i benestar ja que redueix els nivells d’estrès.

La crioteràpia o teràpia en fred és un tractament en el qual s’usen les baixes temperatures com a teràpia mèdica. En molts esports és habitual fer servir aquesta metodologia en el marc del tractament de lesions, la recuperació muscular després de la pràctica esportiva, per alleugerir els dolors musculars o per refredar el cos i les condicions de calor abans o després de fer esport. Els professionals recomanen combinar aquest tractament de fred amb un de calor, i a North3 això és possible fent ús de la sauna.

QUOTES, PACKS & GYM ACCESS

Consulta les tarifes, ofertes i packs per accedir a les instal·lacions i gaudir dels serveis de fisioteràpia i recovery.

CONSULTA TARIFES