Group Training

Amb l’orientació dels millors professionals aconseguiràs augmentar la teva força i capacitat cardiorespiratòria, treballar diversos grups musculars, millorar el teu rendiment, trobar-te millor estèticament i estar més saludable. Escull la teva classe:

Introdueix-te en aquest nou concepte d’entrenament pensat específicament per a millorar el teu rendiment físic, força i resistència amb rutines d'alta intensitat. És una classe de molta exigència física on es treballarà amb elements innovadors que et permetran apreciar canvis en el teu metabolisme energètic. T’hi sumes?

Aquesta sessió es basa a realitzar entrenaments d’alta intensitat en un temps molt limitat. En aquesta sessió exprés no s’usa cap altre element que no sigui el propi cos, que treballa al ritme de les tabatas. Una combinació de càrdio, força i control corporal que et portaran al límit. El temps ja no és una excusa, estàs preparat?

Si el que busques és millorar la teva zona dels glutis i la cintura, aquesta és la classe que estàs buscant. En les sessions de Booty ens enfocarem en enfortir la zona de les abdominals, els glutis i el core, a més d’intentar millorar la postura corporal. A més a més, podràs aprendre totes les claus per a prevenir lesions i descompensacions.

Un mètode revolucionari on estaràs suspès a l’aire, amb la finalitat de treballar la teva capacitat de força i d’estabilització corporal amb el TRX. No necessites més materials que el teu cos, supera’t a tu mateix i vine a provar la classe de més sorprenent de North3!

PERSONAL TRAINING

Un entrenador, un usuari i les millors solucions personalitzades. Aquesta és la combinació que proposem a North3 per aconseguir els resultats que tant desitges. Les sessions d’entrenament personal són d’una o dues persones i tenen la durada d’una hora. Treballa en els teus objectius personalitzats amb l’acompanyament individual del nostre equip d’experts. Gaudeix d’un seguiment constant, exercicis a mida i accés a maquinària exclusiva com ara la politja cònica, l’única que hi ha a tot Girona en el marc d’un gimnàs.

GYM ACCESS

Consulta los precios para disfrutar de los entrenamientos en grupo o de las sesiones de entrenamiento personal, nos adaptamos a tus necesidades.Si lo prefieres, también puedes acceder a las instalaciones sin hacer sesiones de Entrenamiento Personal ni Entrenamiento en Grupo, mediante la cuota mensual de Acceso al Gimnasio.

CONSULTA TARIFAS